dimecres, 16 de març del 2016

TROBADES ESPORTIVES CICLE MITJÀ

NOTA DE PREMSA DEL CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀ:

La zona esportiva Toni Sabata va acollir les trobades poliesportives d’aquest trimestre,  dins el marc del Pla Català de l’Esport a l’Escola. En aquesta ocasió, la majoria d'escoles de primària del Berguedà, aquesta setmana els de 3er i 4rt. Els mestres d’educació física dels centres van coordinar la trobada a la qual van assistir alumnes de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Sta. Mª d’Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, Sant Marc - Bassachs, St. Martí i l’escola pública de Gironella. Aquestes trobades es poden realizar coordinant una trentena de mestres els dies de les activitats i tots els d’educació física que prèviament es reuneixen, fora del seu horari laboral, per tal que els participants en puguin gaudir de la jornada esportiva.
En les dues jornades, uns 600 participants van gaudir d’un matí ple d’activitats esportives com el ringo gol, memory, les 5 banderes, i el tennis llençol. La jornada lúdica, afegeix al component esportiu la relació entre nens de diferents pobles de la comarca així com el treball i  l’esperit de cooperació dels equips.

Resta pendent la tercera tanda d’aquestes trobades, amb els més petits de cicle inicial que es farà al mes de maig al camp de futbol de Berga.